Vriendjeskorting!

Sportmax Events heeft ook voor de kampen in 2016 weer een gave kortingsactie! Des te meer vriendjes/vriendinnetjes jij meeneemt naar Sportmax, des te lager de prijs wordt.
Je gaat een onvergetelijke week beleven met jouw favoriete sport en jouw beste vriendjes en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dat zijn 3 vliegen in 1 klap! Op deze pagina staat onze actie uitgelegd.

Hoe werkt de korting?

Heel simpel: Hoe meer vriendjes jij meeneemt, hoe minder jullie betalen! De prijs per persoon geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de extra deelnemer(s) die je meeneemt naar Sportmax. Dubbele korting dus! Kijk in onderstaande tabel hoe de korting is opgebouwd.

Prijsstaffel

De prijs veranderd per extra vriendje/vriendinnetje dat meekomt. Zie hieronder voor de verschillende prijzen.

Aantal vriendjes Prijs per persoon
Geen €325
Ik neem 1 vriend(in) mee €305
Ik neem 2 vrienden(innen) mee €290
Ik neem 3 vrienden(innen) mee €275
Ik neem 4 vrienden(innen) mee €260

Wat moet ik doen om de korting te krijgen?

Heel simpel: vermeld op het inschrijfformulier bij ‘opmerkingen’ de code ‘vriendjesactie2016’ met daarachter de naam van de persoon die je meeneemt. Of in het geval dat je zelf het vriendje bent ‘vriendjesactie2016’ met daarachter de naam van degene die jou mee neemt naar Sportmax.

Belangrijke spelregels

• De extra deelnemer mag nog niet eerder op kamp zijn geweest bij Sportmax
• De korting geldt voor ALLE personen binnen de actie. Soms geven we dus 4-dubbele korting weg!
• De code ‘vriendjesactie2016’ + naam moet vermeld staat op het inschrijfformulier
• De actie is geldig t/m 20 augustus 2016
• De laagste prijs per persoon is €260,-
• In overige zaken die niet expliciet vermeldt staan op deze pagina beslist Sportmax Events in goed overleg met de vragende partij

Succes met het werven van extra vriendjes/vriendinnetjes en daarmee dus extra korting! Heb je vragen/opmerkingen over deze actie? Stuur ons dan even een mailtje via info@sportmax.nl.