SPORTMAX REUNIE 2016

Ook dit jaar organiseert Sportmax een super gezellig reünie weekend voor alle deelnemers (+vriendjes!) van de afgelopen zomerkampen. Dit jaar zal de Sportmax reünie plaatsvinden op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016.

De Sportmax Reünie staat volledig in het teken van herinneringen ophalen, en nieuwe herinneringen maken. We verzamelen zaterdag in de ochtend en het weekend zal eindigen op zondag in de namiddag. Tijdens de reünie komen deelnemers en begeleiders uit alle weken samen; extra gezelligheid dus! Zoals tijdens de zomerkampen houden we nu ook het programma nog even geheim. Wat we wel kunnen verklappen is dat de reünie helemaal in het teken zal staan van winterse activiteiten, weerzien met vrienden en gezelligheid. Hockeysticks en tennisrackets blijven thuis dit weekend, maar wees maar niet bang: we gaan zeker nog (veel) sporten dit weekend! Zodra je hebt ingeschreven, ontvang je een mail met alle benodigde informatie voor de reünie (bv wat je mee moet nemen).

Schrijf je snel in en zorg dat je bij dit gezelligste weekend van het jaar bent! Als er nog vragen zijn, stel ze gerust via de mail (info@sportmax.nl).

Schrijf je direct in voor de Sportmax reünie 2016

KORTING? NEEM VRIENDJES/VRIENDINNETJES MEE!

Iedereen is gek op korting en iedereen is gek op gezelligheid. Wat nou als we dat eens combineren? Deelname aan de Sportmax reünie wordt goedkoper als je ‘gezelligheid’ meebrengt! Wanneer jij in 2016 op kamp bent geweest en 1 of 2 vriendjes/vriendinnetjes meeneemt wordt deelname voor jullie allemaal een stuk voordeliger, en voor ons allemaal een stuk gezelliger!

Let op: deze vriendjes/vriendinnetjes mogen nog niet eerder bij Sportmax geweest zijn, plus ze moeten allen individueel ook nog inschrijven! Hieronder de opties en de bijhorende actie bedragen voor wanneer je vriendjes/vriendinnetjes meeneemt.

Optie 1: Je komt alleen (totaalprijs à €39,-)
Optie 2: Je neemt één extra vriendje/vriendinnetje mee (totaalprijs à €60, oftewel €30 p.p.)
Optie 3: Je neemt twee extra vriendjes/vriendinnetjes mee (totaalprijs à €75, oftewel €25 p.p.)

Geef op het inschrijfformulier de namen op van de personen die je meeneemt en de korting wordt met je verrekend!

KOSTEN

De kosten voor de reünie bedragen €39,- per persoon. Dit bedrag is inclusief alle maaltijden, overnachting, begeleiding en alle activiteiten (all-in dus). LET OP: we hebben een gave kortingsactie voor de reünie van 2016, bedragen en uitleg zie elders op deze pagina.