Multifunctionele accommodatie van het hockeykamp

De accommodatie van het tenniskamp dit jaar is Sportcomplex De Braken in Boxtel, Noord-Brabant. Deze accommodatie is met haar ligging dichtbij de hockeyclub, drie squashhallen en twee sporthallen zeer geschikt voor ons hockeykamp. Ook hebben wij beschikking over onze eigen eetzaal, voor het ontbijt, de lunch en het avondeten.

Voor de hockeytrainingen maken wij gebruik van de velden van MHC MEP in Boxtel. Deze club heeft professionele velden, waaronder een waterveld. De club ligt binnen loopafstand  van Sportcomplex De Braken.

Niet alleen is de accommodatie van het hockeykamp goed bereikbaar, maar het bevindt zich ook in een mooie omgeving met een aantal velden, een bos, strand en water. Voor activiteiten buiten de accommodatie is dus genoeg potentie.

In onze accommodatie richten wij ieder jaar een sfeervol woondorp in waar de deelnemers in vier afgescheiden ruimtes zullen overnachten. De begeleiders zullen te allen tijde aanwezig zijn in de accommodatie van het hockeykamp om te zorgen voor een goede nachtrust en om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen.

Vanzelfsprekend zijn er ook voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig.