Sportmax Events: de leukste tenniskampen voor kinderen en jongeren

Het tenniskamp van Sportmax Events wordt dit jaar voor de achttiende keer op rij georganiseerd. De kampen zijn bedoeld voor kinderen en jongeren die graag tennissen en het leuk vinden om deze zomer een week lang bezig te zijn met hun favoriete sport. Meedoen aan het tenniskamp van Sportmax Events is een goede manier om nieuwe vrienden te ontmoeten en om beter te leren tennissen. Sportmax Events is vastbesloten om komende zomer weer het leukste en sportiefste tenniskamp voor kinderen en jongeren te organiseren!

Om de kwaliteit van het tenniskamp te garanderen, wordt er bij Sportmax Events getraind in groepen en dus niet met alle tennissers. Hierbij wordt rekening gehouden met het tennisniveau en de leeftijd van de deelnemers. Hierdoor krijgen alle deelnemers de aandacht die zij verdienen en nodig hebben tijdens het tenniskamp van Sportmax Events. Wil je meer informatie over ons tenniskamp? Lees dan meer over onze tennistraining en de begeleiding van Sportmax Events.

Het tenniskamp van Sportmax Events wordt natuurlijk in stijl afgesloten met een tennistoernooi! Misschien neem jij wel een van de mooie prijzenpakketten mee naar huis. Het gaat tijdens het tenniskamp van Sportmax Events echter niet alleen maar om tennissen. Naast de 3 uur training is er namelijk nog er veel tijd over en dus er worden ook andere leuke activiteiten georganiseerd, zodat niemand zich ook maar een moment kan vervelen tijdens ons tenniskamp. Wil je meer weten over de andere activiteiten die tijdens het tenniskamp van Sportmax Events georganiseerd worden? Klik dan hier.

Wil jij je vakantie sportief invullen, houd jij van tennissen en vind jij het leuk om nieuwe vrienden te ontmoeten deze zomer? Meld je dan aan voor het leukste tenniskamp voor kinderen en jongeren!