Sportmax Events: de leukste Multisport kampen voor kinderen en jongeren

Wij organiseren dit jaar voor het achttiende jaar op rij zomerkampen voor kinderen en jongeren en hebben dit jaar een primeur: voor de eerste keer bieden wij ook multisport kampen aan! Tijdens het multisport kamp ben je een hele week intensief bezig met verschillende soorten sporten. Meedoen aan het multisport kamp is een ideale manier om te ontdekken wat voor sport jíj leuk vindt en waar jouw talenten liggen.

Gedurende de week zal je trainingen krijgen in racketsporten, balsporten en fysieke sporten. Er zal elke dag 3 uur worden getraind. Om de kwaliteit van de trainingen te kunnen garanderen werken wij altijd met gecertificeerde trainers.  Sportmax Events is vastbesloten om komende zomer weer het leukste en sportiefste zomerkamp voor kinderen en jongeren te organiseren!

Het gaat tijdens het multisport kamp van Sportmax Events echter niet alleen maar om de verschillende sporten. Naast de 3 uur training is er namelijk nog er veel tijd over en dus er worden ook andere leuke activiteiten georganiseerd, zodat niemand zich ook maar een moment kan vervelen tijdens ons tenniskamp. Wil je meer weten over de andere activiteiten die tijdens het multisportkamp van Sportmax Events georganiseerd worden? Klik dan hier

 

Inschrijven voor onze multisportkampen in 2018!