Professioneel tennisprogramma

Sportmax Events biedt de deelnemers van het tenniskamp zeer professionele training. Onze KNLTB gediplomeerde trainers gaan niet alleen aan de slag met de techniek van de deelnemers, maar nemen ook de conditie, tactiek en mentaliteit onder de loep.

Tijdens het tenniskamp wordt er 4 dagen 3 uur lang getraind met leuke en handige hulpmiddelen, zoals een videoanalyse.

Bij Sportmax wordt er lesgegeven volgens het KNLTB-tenniskidsprogramma. Tenniskids is hét KNLTB-tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Denk hierbij aan andere ‘makkelijkere’ tennisballen en aangepaste veldjes. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids én Sportmax. Is uw kind jonger dan 12 jaar en speelt hij of zij als met een gele/volwassen bal op een groot veld is dat uiteraard geen probleem. Hij of zij traint dan zoals hij of zij gewend is.

Onder leiding van de beste trainers worden de tennisvaardigheden van de kinderen en jongeren dus geoptimaliseerd. De training die deelnemers krijgen op ons tenniskamp is dan ook een goede voorbereiding op het tweede deel tennisseizoen.

De tennisweek wordt afgesloten met een eindtoernooi om al het geleerde in wedstrijden te gebruiken.

Het doel van de week? Nog beter worden in tennis en vooral veel plezier maken tijdens het tenniskamp.