18 jaar ervaring voor het achttiende jaar op rij!

Sportmax Events organiseert komende zomer voor het zeventiende jaar op rij sportkampen voor kinderen en jongeren! Tijdens het jeugdkamp van Sportmax Events staan sport, gezelligheid en avontuur centraal. Het programma en de accommodatie van het sportkamp worden elkaar jaar aangepast, zodat het leuk blijft om vaker deel te nemen aan ons zomerkamp. Wij zijn ervan overtuigd dat het sportkamp van dit jaar weer een groot succes zal worden!

Sportmax Events onderscheidt zich van andere organisaties door de betrokkenheid bij alle deelnemers, die resulteert in een unieke sfeer tijdens de kampweek. Het draait bij Sportmax Events om de persoonlijke benadering, zowel voor, tijdens als na afloop van de kampweek. Wij begrijpen als geen ander dat ouders het belangrijk vinden dat hun kind in goede handen is. Om deze reden werkt Sportmax Events met een vertrouwd team van goed opgeleide en ervaren mensen die zorgen voor toezicht en vermaak tijdens de kampweken. Een sportkamp bij Sportmax Events is meer dan alleen een week lang samen met leeftijdsgenoten bezig zijn met je favoriete sport. Tijdens ons sportkamp wordt ook veel tijd en aandacht geschonken aan het sociale aspect van sport en aan de individuele behoeften van de deelnemers.

Wens je meer informatie over het sportkamp van Sportmax Events? Lees dan meer over de visie, de begeleiding en de normen en waarden van Sportmax Events.