Professionele begeleiding tijdens het Sportmax zomerkamp

Goede begeleiding tijdens een zomerkamp is van groot belang. Sportmax Events heeft dan ook trouwe begeleiders die jarenlange ervaring hebben met het begeleiden van groepen kinderen en jongeren. Onze begeleiders hebben verscheidenen kwaliteiten, waardoor zij elkaar goed aanvullen en versterken. Tot ons team behoren tennis- en hockeytrainers, entertainers, begeleiders, organisatoren, scheidsrechters en verzorgers.

Sportmax Events hecht veel waarde aan het sociale aspect tijdens deze intensieve week. Dit betekent dat de begeleiders van ons zomerkamp 24 uur per dag voor de kinderen en jongeren klaarstaan. Onze begeleiders komen niet ‘even’ lesgeven, maar zullen er van het begin tot het einde van het zomerkamp zijn voor de deelnemers. Voor iedere vijf deelnemers is er één begeleider aanwezig. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de kinderen en jongeren de begeleiding krijgen die zij verdienen!

Ons team van begeleiders bestaat enkel uit goed getrainde mensen. Alle begeleiders zijn in het bezit van een licentie om een desbetreffende sport te doceren. Daarnaast zijn er twee begeleiders in het bezit van een BHV-diploma. Bovendien is er een huiskok aanwezig die de hele week gevarieerde en gezonde maaltijden bereidt voor de deelnemers. Ook is er tijdens het zomerkamp altijd een erkend fysiotherapeut aanwezig om eventuele blessures van de deelnemers te behandelen.

sportmax-begeleiding

Iedere kampweek is er 1 coördinator die het aanspreekpunt is voor de ouders. Deze coördinator heeft de eindverantwoordelijkheid over de kampweek en is van alles op de hoogte. Hij zal te allen tijde bereikbaar zijn als er tijdens de kampweek vragen ontstaan. Vanzelfsprekend hebben de coördinatoren van Sportmax ruime ervaring in het begeleiden van sportkampen en een pedagogische achtergrond. De coördinators van Sportmax:

Nick Vrijhoeven

Nick Vrijhoeven

Casper von Harenberg

Casper von Harenberg

 
Jaap Smits

Jaap Smits