Professionele begeleiding tijdens het Sportmax zomerkamp

Sportmax Events hecht veel waarde aan het sociale aspect tijdens deze intensieve week. Dit betekent dat de begeleiders van ons zomerkamp 24 uur per dag voor de kinderen en jongeren klaarstaan. Onze begeleiders komen niet ‘even’ lesgeven, maar zullen er van het begin tot het einde van de kampweek zijn voor de deelnemers. Voor iedere vijf deelnemers is er één begeleider aanwezig. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de kinderen en jongeren de begeleiding krijgen die zij verdienen!

Ons team van begeleiders bestaat enkel uit goed getrainde mensen. Alle begeleiders hebben ervaring met en passie voor sport en/of training geven. Om de desbetreffende sport te doceren worden per week de beste trainers en begeleiders geselecteerd. Bovendien is er een huiskok aanwezig die de hele week gevarieerde en gezonde maaltijden bereidt voor de deelnemers.

sportmax-begeleiding

Iedere kampweek is er 1 coördinator die het aanspreekpunt is voor de ouders. Deze coördinator heeft de eindverantwoordelijkheid over de kampweek en is van alles op de hoogte. Hij zal te allen tijde bereikbaar zijn als er tijdens de kampweek vragen ontstaan. Vanzelfsprekend hebben de coördinatoren van Sportmax ruime ervaring in het begeleiden van sportkampen en een pedagogische achtergrond. De coördinatoren van Sportmax:

  • Sven Blaak
  • Jaap Smits
  • Leon de Groot