De leeftijdsgroepen bij Sportmax Events

Alleen kinderen en jongeren tussen de 8 en 17 jaar mogen meedoen aan ons hockeykamp. Sportmax Events kiest er bewust voor om de leeftijdsverschillen tussen de deelnemers zo klein mogelijk te houden. Dit doen wij door de deelnemers gedurende het sportkamp op te splitsen in kleinere groepen, zodat ze alleen bij leeftijdsgenootjes zijn ingedeeld. Alleen dan ontstaat er een ‘klik’ tussen de deelnemers en weten wij zeker dat ze ‘vrienden voor het leven’ over gaan houden aan ons hockeykamp. Ook kunnen wij het programma veel beter afstemmen op de wensen en behoeften van de specifieke leeftijdsgroepen. Dit geeft de garantie voor een onvergetelijk hockeykamp bij Sportmax Events.

Bekijk onderaan de pagina de data van 2016 om te zien wanneer wij een sportkamp organiseren voor kinderen en jongeren van jouw leeftijd. Zo is er bijvoorbeeld speciaal een sportkamp georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar.

Val jij net buiten de leeftijdsgrenzen van ons sportkamp? Neem dan contact met ons op. Afhankelijk van de leeftijdsverdeling in een bepaalde week kunnen wij samen beslissen of het misschien toch mogelijk is om deel te nemen aan ons hockeykamp.