Waar staat Sportmax Events voor?

Sportmax Events omarmt een aantal principiële uitgangspunten die centraal staan in de organisatie en uitvoering van onze sportkampen. Daar waar het programma, begeleiders en diverse andere elementen variëren over de kampweken, blijven onze uitgangspunten van Sportmax Events altijd van kracht. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit garanderen waar wij voor staan.

De belangrijkste uitgangspunten van Sportmax Events zijn:

1. Persoonlijke aandacht

Aangezien Sportmax Events geen grote organisatie is, kunnen wij garanderen dat iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht krijgt tijdens ons zomerkamp. Ieder kind is anders en daar proberen wij zo goed mogelijk op in te spelen. Tijdens het sportkamp hebben de deelnemers één vast aanspreekpunt, bij wie zij elk moment van de dag terecht kunnen.

2. Herkenbaarheid

Sportmax Events bestaat uit een vast team van begeleiders, waardoor de kinderen zich snel thuis voelen bij ons. De tennistrainer die de kinderen ’s ochtends training geeft, zal ’s avonds ook de spelleider zijn bij het bosspel. Dit zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen.

3. Kwaliteit

Sportmax Events zorgt ervoor dat de kwaliteit van het sportkamp nooit uit het oog verloren wordt. Wij kiezen er bewust voor om enkel goed getrainde begeleiders aan te nemen, om te investeren in de accommodaties en om de deelnemers elke dag een uitgebalanceerd menu voor te schotelen. Sportmax Events staat altijd open voor opmerkingen en tips van buitenaf. Alleen op die manier kan de kwaliteit van ons zomerkamp nog beter worden!

4. Veiligheid

Bij Sportmax Events staat veiligheid hoog in het vaandel. Wij garanderen de veiligheid van onze deelnemers door in de eerste plaats de voorschriften van verschillende brancheorganisaties in acht te nemen, zoals de brandveiligheidsvoorschriften en de hygiënecode. Daarnaast is er altijd, 24 uur per dag, een begeleider in de buurt die de kinderen in de gaten houdt. De deelnemers kunnen de accommodatie van het zomerkamp dan ook op geen enkele mogelijkheid zonder begeleiding verlaten.

Wil je meer weten over Sportmax Events? Bekijk dan de normen en waarden en de begeleiding van ons sportkamp.