Praktische informatie over het hockeykamp

Hieronder vind je praktische informatie over het hockeykamp van Sportmax Events. Heb je een specifieke vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bevestiging

Na inschrijving wordt binnen vijf werkdagen een bevestiging per e-mail gestuurd. Hierin is informatie over aankomst en vertrek te vinden en een verzoek tot aanbetaling. Begin juni sturen wij een brief per post met daarin een paklijstje, de routebeschrijving en een indicatie van de eerste dag. Bovendien zullen wij een verzoek tot volledige betaling doen.

Kosten

De all-in kosten voor ons hockeykampen bedragen €399,95 euro per persoon voor 7 dagen en 6 overnachtingen. Er is de optie tot een annuleringsverzekering voor 25 euro.

Aankomst en vertrek

Het hockeykamp van Sportmax Events start op zondag in de namiddag. Op deze eerste dag kunnen de deelnemers en hun ouders de accommodatie bekijken en kennismaken met de begeleiders en de andere kinderen en jongeren die deelnemen aan ons sportkamp. Na een korte introductie is het dan tijd om afscheid te nemen en gaat het kamp echt beginnen.

Zaterdagmiddag komt er een einde aan het kamp. Deze dag worden de ouders van de deelnemers uitgenodigd voor een eenvoudige lunch. Onze begeleiders hebben dan de gelegenheid om samen met de ouders ervaringen uit te wisselen. Ook wordt deze dag het eindklassement bekend gemaakt en worden mooie prijzen uitgereikt. Wij weten uit ervaring dat afscheid nemen aan het eind van de week een lastig moment is, soms zelfs lastiger dan het afscheid van papa en mama aan het begin van de week. Door het organiseren van een spetterende bonte avond spelen wij hierop in.

Voeding

Goed eten en drinken is erg belangrijk tijdens dit intensieve sportkamp. Onze persoonlijke kok verzorgt dan ook iedere dag een gevarieerde en gezonde maaltijd. De gehele dag kunnen de deelnemers onbeperkt drinken en genieten van vers fruit. Wij zorgen ervoor dat de kinderen en jongeren voldoende eten en drinken, zodat zij de energie hebben om deze week tot een succes te maken.
Aangepaste diëten (bijvoorbeeld vanwege een glutenallergie of lactose-intolerantie) zijn geen enkel probleem, mits vooraf aangegeven. Er kan ook rekening gehouden worden met vegetariërs.

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord! Bekijk onze veelgestelde vragen of  neem contact met ons op.