Praktische informatie over het hockeykamp

Hieronder vind je praktische informatie over het hockeykamp van Sportmax Events. Heb je een specifieke vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bevestiging

Na inschrijving wordt binnen vijf werkdagen een bevestiging per e-mail gestuurd. Hierin is informatie over aankomst en vertrek te vinden en een verzoek tot aanbetaling. Begin juni sturen wij een brief per post met daarin een paklijstje, de routebeschrijving en een indicatie van de eerste dag. Bovendien zullen wij een verzoek tot volledige betaling doen.

Kosten

De all-in kosten voor deelname aan ons hockeykamp bedragen €325,- per persoon voor 7 dagen en 6 nachten.

Vriendjeskorting
Verdien een leuke korting door één of meerdere vriendjes enthousiast te maken om ook bij Sportmax op kamp te gaan. Het vriendje ontvangt dezelfde korting! Meer informatie over deze actie leest u op onze ‘kortingspagina’.

Aankomst en vertrek

Ons hockeykamp start op zondag in de namiddag. Deelnemers en hun ouders kunnen op deze eerste dag de accommodatie bekijken en uitgebreid kennismaken met de begeleiders en de andere deelnemers.

Op zaterdagmiddag zullen wij weer afscheid moeten nemen. De ouders worden deze dag ontvangen met een eenvoudige lunch. Onze begeleiders hebben dan de tijd om samen met de ouders ervaringen uit te wisselen. Deze dag zal ook het eindklassement bekend gemaakt worden. Hierbij horen natuurlijk mooie prijzen die door onze sponsor beschikbaar gesteld zijn. Aangezien afscheid nemen een van de meest lastige onderdelen van de hele week is, zorgen wij er door middel van een bonte avond of een bosspel voor dat dit op een zo prettig mogelijke manier gebeurt.

Voeding

Goed eten en drinken is erg belangrijk tijdens dit intensieve sportkamp. Onze persoonlijke kok verzorgt dan ook iedere dag een gevarieerde en gezonde maaltijd. De gehele dag kunnen de deelnemers onbeperkt drinken en genieten van vers fruit. Wij zorgen ervoor dat de kinderen en jongeren voldoende eten en drinken, zodat zij de energie hebben om deze week tot een succes te maken.
Aangepaste diëten (bijvoorbeeld vanwege een glutenallergie of lactose-intolerantie) zijn geen enkel probleem, mits vooraf aangegeven. Er kan ook rekening gehouden worden met vegetariërs.

Heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord! Bekijk onze veelgestelde vragen of  neem contact met ons op.