Praktische informatie over het tenniskamp

Wil je meer informatie over het multisportkamp van Sportmax Events? Hier kun je praktische informatie vinden. Heb je een specifieke vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Bevestiging

Zo snel mogelijk na de inschrijving wordt een bevestiging verstuurd per e-mail. In deze bevestiging worden ook een factuur en  informatie bijgevoegd over de aankomst en het vertrek. Begin juni sturen wij een brief met daarin een paklijst, de routebeschrijving en het programma van de eerste dag van het multisportkamp.

Kosten

De all-in kosten voor ons multisportkamp bedragen €399,95 euro per persoon voor 7 dagen en 6 overnachtingen. Er is de optie tot een annuleringsverzekering voor 25 euro.

Aankomst en vertrek

Het multisportkamp van Sportmax Events start op zondag in de namiddag. Op deze eerste dag kunnen de deelnemers en hun ouders de accommodatie bekijken en kennismaken met de begeleiders en de andere kinderen en jongeren die deelnemen aan ons sportkamp. Na een korte introductie is het dan tijd om afscheid te nemen en gaat het kamp echt beginnen.

Zaterdagmiddag komt er een einde aan het kamp. Deze dag worden de ouders van de deelnemers uitgenodigd voor een eenvoudige lunch. Onze begeleiders hebben dan de gelegenheid om samen met de ouders ervaringen uit te wisselen. Ook wordt deze dag het eindklassement bekend gemaakt en worden mooie prijzen uitgereikt. Wij weten uit ervaring dat afscheid nemen aan het eind van de week een lastig moment is, soms zelfs lastiger dan het afscheid van papa en mama aan het begin van de week. Door het organiseren van een spetterende bonte avond spelen wij hierop in.

Voeding

Tijdens het intensieve tenniskamp is goed eten en drinken van groot belang. De persoonlijke kok van Sportmax Events zorgt elke dag voor een gevarieerde en gezonde maaltijd. Bovendien is er de hele dag door onbeperkt drinken en vers fruit beschikbaar voor de deelnemers. Om ervoor te zorgen dat de kinderen en jongeren genoeg energie hebben, houden wij in de gaten dat zij genoeg eten en drinken. Alleen dan kunnen wij het sportkamp tot een succes maken!

Aangepaste diëten (bijvoorbeeld vanwege een glutenallergie of lactose-intolerantie) zijn geen enkel probleem bij Sportmax Events, maar dit moet wel vooraf aangegeven worden. Onze kok kan ook rekening houden met vegetariërs.

Heb je nog vragen?

We helpen je graag! Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.