Sportmax Events: de leukste hockeykampen voor kinderen en jongeren

Het hockeykamp van Sportmax Events is bedoeld voor kinderen en jongeren die graag hockeyen en het leuk vinden om in de zomer een week actief bezig te zijn met deze sport. Deelnemen aan een van de hockeykampen van Sportmax Events is de beste manier om meer ervaring op te doen met hockeyen en om nieuwe vrienden te maken. Vanwege de vele jaren ervaring kan Sportmax Events garanderen dat het hockeykamp van komende zomer weer een groot succes zal worden!

Om de kwaliteit van het tenniskamp te garanderen, wordt er bij Sportmax Events getraind in groepen en dus niet met alle hockeyers. Hierbij wordt rekening gehouden met de hockeyvaardigheden en de leeftijd van de deelnemers. Op deze manier is het mogelijk om iedereen de aandacht te bieden die hij of zij verdient en nodig heeft tijdens het hockeykamp van Sportmax Events. Wil je meer informatie over het hockeykamp van Sportmax Events? Lees dan meer over onze hockeytraining en begeleiding.

Het hockeykamp van Sportmax Events wordt afgesloten met een uitdagend hockeytoernooi. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen. Het gaat tijdens het hockeykamp van Sportmax Events echter niet alleen maar om hockeyen. Naast de 3 uur training is er namelijk nog er veel tijd over en dus er worden ook andere leuke activiteiten georganiseerd, zodat niemand zich ook maar een moment kan vervelen tijdens ons hockeykamp. Lees hier meer over de activiteiten die tijdens het hockeykamp van Sportmax Events georganiseerd worden.

Wil jij je vakantie sportief invullen, houd jij van hockey en maak jij graag nieuwe vrienden deze zomer? Meld je dan aan voor het leukste hockeykamp voor kinderen en jongeren!