Sportmax Events: de leukste hockeykampen voor kinderen en jongeren

Het hockeykamp van Sportmax Events is bedoeld voor kinderen en jongeren die graag hockeyen en het leuk vinden om in de zomer een week actief bezig te zijn met deze sport. Deelnemen aan een van de hockeykampen van Sportmax Events is de beste manier om meer ervaring op te doen met hockeyen en om nieuwe vrienden te maken. Na ruim vijftien jaar ervaring kan Sportmax Events garanderen dat het hockeykamp van komende zomer weer een groot succes zal worden!

Om de kwaliteit van het sportkamp en de veiligheid van de deelnemers te waarborgen, werkt Sportmax Events met groepen van maximaal 45 kinderen. Deze groepen worden weer opgedeeld in kleine groepjes, waarbij rekening gehouden wordt met de hockeyvaardigheden en de leeftijd van de deelnemers. Op deze manier is het mogelijk om ieder kind de aandacht te bieden die hij of zij verdient en nodig heeft tijdens het hockeykamp van Sportmax Events. Wil je meer informatie over het hockeykamp van Sportmax Events? Lees dan meer over onze hockeytraining en begeleiding.

Het hockeykamp van Sportmax Events wordt afgesloten met een uitdagend hockeytoernooi. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen die aangeboden worden door de sponsoren van ons hockeykamp. Het hockeykamp van Sportmax Events draait echter niet enkel om de sport hockey. Er worden de hele dag door ook andere leuke activiteiten georganiseerd, zodat niemand zich ook maar een moment hoeft te vervelen. Lees hier meer over de activiteiten die tijdens het hockeykamp van Sportmax Events georganiseerd worden.

Wil jij je vakantie sportief invullen, houd jij van hockey en maak jij graag nieuwe vrienden deze zomer? Meld je dan aan voor het leukste hockeykamp voor kinderen en jongeren!