Professioneel hockeyprogramma

De hockeytraining tijdens het zomerkamp van Sportmax Events is erg professioneel. Onze gediplomeerde hockeytrainers gaan met de deelnemers aan de slag om hun techniek en tactiek te verbeteren, maar ook de conditionele en mentale aspecten komen aan bod. In een sociale en sportieve sfeer trainen de kinderen en jongeren in de zomervakantie hun specialisme onder leiding van de beste hockeytrainers. De hockeytraining van de Sportmax Events hockeykampen is dan ook een erg goede voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen.

Tijdens het hockeykamp zullen de deelnemers vier dagdelen van 2,5 uur op een enthousiaste manier hockeytraining krijgen van onze KNHB gelicenceerde hockeyleraren. De trainers zullen intensief met elkaar bespreken hoe zij de hockeyvaardigheden van iedere deelnemer het beste kunnen verbeteren. Er wordt hierbij gebruikgemaakt van handige hulpmiddelen, zoals een videoanalyse.

Tijdens de hockeytraining wordt er gewerkt met een roulatiesysteem, waardoor alle aspecten van de sport aan bod komen. Reboundborden, tubenetten en een ballenkanon staan tot onze beschikking tijdens de hockeytraining. In de onderlinge positiespellen en wedstrijdvormen wordt het geleerde direct in de praktijk gebracht. Iedere deelnemer traint tijdens de hockeytraining op zijn of haar eigen niveau.