Professioneel hockeyprogramma

De hockeytraining tijdens het zomerkamp van Sportmax Events is erg professioneel. Onze hockeytrainers trainers gaan niet alleen aan de slag met de techniek van de deelnemers, maar nemen ook de conditie, tactiek en mentaliteit onder de loep. In een sociale en sportieve sfeer trainen de kinderen en jongeren in de zomervakantie hun specialisme onder leiding van de beste hockeytrainers. De hockeytraining van de Sportmax Events hockeykampen is dan ook een erg goede voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen.

Tijdens het hockeykamp wordt er 4 dagen 3 uur lang getraind, de trainers zullen intensief met elkaar bespreken hoe zij de hockeyvaardigheden van iedere deelnemer het beste kunnen verbeteren. Alle aspecten van het hockey, van afronden tot de tackleback,  komen aan bod en met behulp van bijvoorbeeld een videoanalyse zullen de trainers je techniek verbeteren. Aan het eind van de week kan het geleerde meteen in praktijk gebracht worden tijdens het eindtoernooi.

Het doel van de week? Heel veel plezier maken met bal en stick, terwijl jij je hockeyspel verbetert. Enthousiast? schrijf je dan in!