Recreatief programma

Een mix van avontuur, gezelligheid en actie

Tijdens het kamp doen wij natuurlijk veel meer dan alleen sporten. We organiseren ook vele andere leuke activiteiten en maken enkele uitstapjes, zodat de niemand zich ook maar een moment hoeft te vervelen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een programma opgesteld dat tegemoetkomt aan de wensen en behoeften van de verschillende leeftijdsgroepen. Zo kan iedereen genieten van het zomerkamp bij Sportmax Events!

 

Recreatieve activiteiten:

Wij houden ons programma het liefst een verrassing maar kunnen alvast een paar dingen verklappen. Echter, de details laten wij nog wel geheim:

  • Kennismakingsspellen; voor een goede sfeer en het ultieme zomerkampgevoel is het natuurlijk essentieel dat iedereen elkaar leert kennen
  • Sport allround; wij als sportfanaten laten alle deelnemers graag kennismaken met andere sporten dan tennis zoals squash, slagbal en tafeltennis.
  • Zwemmiddag; met prachtig weer zwemmen in een buitenzwembad is iets wat niet kan ontbreken in de zomer!
  • Spannende avondspellen; het nabijgelegen bos is de perfecte plek voor enkele spannende spellen.
  • Groepsspellen en -speurtochten; veel actieve en grappige opdrachten die soms de hele week duren!
  • Efteling; één dag laten wij de tennisspullen liggen en gaan wij naar de Efteling

 

Zoals gezegd is niet dit alles, maar het geeft een algemeen beeld van ons recreatie programma. Wij weten ook dat in Nederland het weer ons zelfs in de zomermaanden af en toe in de steek kan laten. Als dit gebeurt, is het zomerkamp van Sportmax Events hier natuurlijk op voorbereid. Bij slecht weer lijdt ons programma hier namelijk niet onder vanwege de indoorfaciliteiten van onze accommodatie.

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in!