De leeftijdsgroepen bij Sportmax Events

Ben je tussen de 6 en 17 jaar? Dan mag je meedoen aan ons zomerkamp. Sportmax Events vindt het belangrijk dat het leeftijdsverschil tussen de deelnemers niet van invloed is op het plezier van de deelnemers. Derhalve werken wij met zogeheten jongeren en ouderen weken.  Volgens ons is het namelijk veel leuker om met kinderen en jongeren van je eigen leeftijd op tenniskamp te gaan. Dan ontstaat er een ‘klik’ tussen jou en de andere deelnemers en weten wij zeker dat je ‘vrienden voor het leven’ gaat ontmoeten tijdens ons sportkamp! Door rekening te houden met leeftijd kunnen wij bovendien het programma veel beter afstemmen op de behoeften en wensen van de verschillende groepen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat ons tenniskamp ook dit jaar weer een succes zal worden!

Bekijk onderaan de pagina de data van 2018 om te zien wanneer Sportmax Events een sportkamp organiseert voor kinderen en jongeren van jouw leeftijd. Er is bijvoorbeeld speciaal een week ingericht voor jongeren van 11 tot en met 17 jaar.

Als je net buiten de leeftijdsgrenzen van ons sportkamp valt, kun je het beste contact met ons opnemen. Misschien kunnen wij aan de hand van de leeftijdsverdeling in een bepaalde week alsnog samen beslissen dat je deel mag nemen aan ons tenniskamp.