Het begeleidingsteam van Sportmax Events

De juiste sportbegeleiding tijdens de hockeykampen is van groot belang voor Sportmax Events. Wij hebben al meer dan veertien jaar ervaring met het begeleiden van groepen kinderen en jongeren, waardoor ons hockeykamp ieder jaar weer een succes is. Tijdens het sportkamp van Sportmax Events staat er een trouw team van begeleiders klaar om alle deelnemers een onvergetelijke week te bezorgen. Daarnaast nemen wij ook ieder jaar nieuwe begeleiders aan voor ons sportkamp. Wij besteden veel aandacht en tijd aan het overbrengen van onze jarenlange ervaring op deze nieuwe begeleiders.

De sportbegeleiding tijdens het hockeykamp van Sportmax Events bestaat uit trainers, animators, begeleiders en een fysiotherapeut. Gedurende het sportkamp staan deze begeleiders 24 uur per dag voor de kinderen en jongeren klaar. Voor elke vijf deelnemers is er één begeleider aanwezig. Zo kan de veiligheid van de kinderen en jongeren gegarandeerd worden. Bovendien kan er op deze manier rekening gehouden worden met de behoeften en wensen van alle deelnemers.

Ons team van gediplomeerde hockeytrainers beschikt over alle vaardigheden om professionele trainingen te geven. Met een flinke dosis enthousiasme zullen deze trainers proberen om het beste in iedere deelnemer naar boven te halen. De trainers houden een hockeydraaiboek bij, waardoor de kwaliteit van ons hockeykamp gegarandeerd kan worden. Door iedere training bovendien nauwkeurig te evalueren, proberen de sportbegeleiders van ons sportkamp de trainingen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Dit zorgt voor een optimale begeleiding tijdens het hockeykamp van Sportmax Events.