Sportmax reünie op 9 en 10 december!

In december is het weer tijd voor het leukste weekend van het jaar: onze reunie vindt dan weer plaats! Tijdens de reünie komen we met alle deelnemers en begeleiders van afgelopen zomer een weekend bij elkaar om die te gekke sfeer van het kamp nog een keer te beleven. Gezelligheid staat dit weekend centraal en we plannen zoveel mogelijk activiteiten in! De tennis- of hockeyspullen kunnen daarom worden thuisgelaten.

De reünie is al vele jaren een groot succes omdat iedereen de kans heeft om zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes van de zomer weer te zien en omdat iedereen de kans krijgt om vriendjes en vriendinnetjes van thuis mee te nemen naar Sportmax. De reünie is dus ook de perfecte mogelijkheid om iemand te overtuigen om mee te gaan op kamp in de zomer!

De reünie begint op zaterdag 9 december om 12 uur en zal op zondag 10 december worden afgesloten rond 17 uur.  De kosten voor dit weekend bedragen €39,95.

Inschrijven voor de reünie kan via info@sportmax.nl onder vermelding van naam, naam deelnemer, telefoonnummer en eventuele opmerkingen zoals allergieën.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.”