Het begeleidingsteam van Sportmax Events

Goede begeleiding tijdens het sportkamp is heel erg belangrijk voor Sportmax Events. Onze begeleiders hebben al meer dan veertien jaar ervaring met het begeleiden van groepen kinderen en jongeren, waardoor ook dit jaar een onvergetelijk tenniskamp georganiseerd zal worden. Ieder jaar staat er tijdens het sportkamp van Sportmax Events een groep trouwe begeleiders voor de deelnemers klaar. Bovendien zijn wij ieder jaar op zoek naar nieuwe begeleiders die ons team kunnen versterken. Wij besteden veel tijd en aandacht aan het overbrengen van onze jarenlange ervaring op deze nieuwe begeleiders.

Het begeleidingsteam van Sportmax Events bestaat uit trainers, animators, begeleiders en een fysiotherapeut. Deze begeleiding staat tijdens het tenniskamp 24 uur per dag voor de kinderen en jongeren klaar. Er is één begeleider aanwezig voor elke vijf deelnemers. Hierdoor kan de veiligheid van de kinderen en jongeren gegarandeerd worden en kan er tegelijkertijd tegemoet gekomen worden aan de individuele behoeften van de deelnemers.

Onze gediplomeerde tennistrainers beschikken over alle capaciteiten om professionele trainingen te geven. Met een flinke dosis enthousiasme zullen zij proberen om het beste in iedere deelnemer naar boven te halen. Ons tennisdraaiboek is de basis voor een kwalitatief hoogwaardig tenniskamp. Daarnaast wordt elke training nauwkeurig geëvalueerd. Op deze manier proberen de trainers van ons sportkamp de trainingen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Dit zorgt voor een optimale begeleiding tijdens het tenniskamp van Sportmax Events.