Oranjekoorts WK Hockey

By 27/05/2014 Hockey
Oranjevrouwen-teamfoto-KNHB-KS

We gaan de komende weken geweldige sportevenementen tegemoet. De Oranjekoorts is al aardig begonnen en dat is maar goed ook, want de Rabobank Hockey World Cup staat over slechts vier dagen voor de deur. De Oranjemannen veroverden in 1998 de laatste keer een wereldtitel, in Nederland, in de Galgenwaard in Utrecht. Nu, zestien jaar later, wordt er veel verwacht van de ploegen van coaches Max Caldas en Paul van Ass.

Ellen Hoog poste vandaag haar laatste bericht op Facebook , want nu begint haar social media break om zich de komende 2 weken volledig te richten op het WK hockey. Iedere dag zullen of de mannen of de vrouwen in actie komen. De Oranje dames trappen af op zaterdag 31 mei om 19.45 uur, want dan spelen ze tegen Japan. De Oranje mannen spelen hun eerste wedstrijd op zondag 1 juni om 16.00 uur tegen Argentinië. Ben je benieuwd naar het verdere schema, klik dan hier! Iedere dag worden er 2 wedstrijden van het WK hockey Live uitgezonden op de NOS.

De afgelopen weken zijn de Oranje teams op trainingstages geweest en hebben oefenwedstrijden gespeeld om zich zo optimaal mogelijk te kunnen voorbereiden op het WK. Nu moet het gaan gebeuren en wij hebben er alle vertrouwen in. Van 31 mei tot en met 15 juni zal Nederland in de ban zijn van hockey (en tussendoor ook voetbal).  Sportmax zal jullie via onze social media kanalen op de hoogte houden van de ins and outs van zowel op het veld als buiten de lijnen.

In de aanloop naar het WK hockey, is Mart Smeets diverse malen op pad gegaan met de hockeymannen om van hen een reportage te maken. Met in de hoofdrol bondscoach Paul van Ass. Zie hier het resultaat!

Sportmax wenst de Oranje mannen en dames heel veel succes, wij gaan zeker kijken en aanmoedigen! #HupHollandHup

 

Laat een reactie achter