Sportmax tennis & hockey clinic 2014

By 15/04/2014 Uncategorized

LPclinic1

De competitie ligt een weekje stil. Er moeten immers paaseieren gezocht worden, er moeten paasontbijtjes en brunches worden klaargemaakt om deze vervolgens op te eten met de familie. De weerberichten beloven ons een zonnig paasweekend, en geef toe, een zonnetje maakt alles toch wat vrolijker, gezelliger en leuker.

Maarrr, voordat je aan je paasweekend gaat beginnen, mag en kan je op zaterdag nog even lekker sportief doen! Sportmax organiseert in samenwerking met de Nationale Sport Week een tennis & hockey clinic voor iedereen van 5 t/m 17 jaar die maar mee wil doen. Jarenlang ervaring of nog nooit een stick of racket vastgehad? Geen probleem, je kunt zo meedoen! En nog iets leuks: het is nog gratis ook! Sportmax staat voor sportiviteit, en we vinden dat sporten een basisbehoefte is, zeker voor kinderen. Daarom is deelname aan de clinic geheel kosteloos!

Onze trainers staat zaterdagmiddag vanaf 13u te wachten op Sportcomplex de Braken in Boxtel. Aanmelden is niet nodig, kom zaterdag om 13.00u naar het Sportcomplex en je kunt direct meedoen.

Dus, even alles op een rijtje:

Wat? SPORTMAX TENNIS & HOCKEY CLINIC

Wanneer? ZATERDAG 19 APRIL, 13.00 tot 16.00

Waar? SPORTCOMPLEX DE BRAKEN IN BOXTEL (adres: de Braken 1a, Boxtel)

Wie? IEDEREEN VAN 5 T/M 17 JAAR DIE TENNIS EN/OF HOCKEY LEUK VINDT

Wow? JA, DEELNAME IS ÉCHT GRATIS

Tot zaterdag, 13.00u in Boxtel!

 

 

Laat een reactie achter