Sportmax Events Playlist

By 15/05/2014 Music
DSC01291

Een afspeellijst om op het ritme naar school te fietsen, een afspeellijst tijdens het hardlopen, een afspeellijst om even lekker uit je dak te gaan en noem maar op. Tegenwoordig kun je tientallen ideeën verzinnen om een afspeellijst aan te maken en daarom vinden wij dat we niet achter kunnen blijven. We hebben een Sportmax Events Playlist samengesteld met een aantal ‘Goude Ouwe’ Sportmax nummers zoals ‘I want it that way’ van de Backstreet Boys, maar ook een aantal die vorige zomer heel populair waren zoals ‘Animals’ van Martin Garrix.

Bepaalde liedjes brengen herinneringen met zich mee. Met het liedje ‘Animals’ werden we vaak wakker gemaakt tijdens de kampweken en het liedje van One Direction was dit jaar de bonteavond act van de mannen van de leiding. Het liedje Dromendans is voor vele van ons een liedje wat begeleider Jasper Drenthe zo vaak heeft meegezongen en afgespeelt dat we het liedje binnen no time uit ons hoofd kenden en allemaal net zo hard meezongen. Zo heeft ieder liedje een bepaalde herinnering.
We hopen zo alvast in de Sportmax Sfeer te komen, want we kunnen al bijna aftellen tot de zomer begint. Via de site www.sportmax.nl kun je in de gaten houden hoeveel nachtjes we nog moeten slapen tot het weer zover is.

Als jij nu vind dat we liedjes vergeten zijn in de lijst te zetten of misschien wel liedjes die we uit onderstaande lijst moeten halen, laat het ons weten, zodat we een zo gaaf mogelijke Sportmax afspeellijst kunnen maken!

Klik HIER om naar de Playlist te gaan!

Laat een reactie achter